Politiet vil lave fartkontrol på disse strækninger: Ved nogle er der dobbelt op på alle bøder

Af: Lucas Andreas

|

29/04/2024

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Det kan blive en særdeles dyr affære.

Mest læste i dag

Fra og med denne mandag, den 29. april, vil bilister, der færdes på visse veje i Nordsjælland, møde øget politiopmærksomhed og automatiske trafikkontroller.

Nordsjællands Politi har annonceret, at de har opstillet kontrol på fem specifikke vejstrækninger i regionen. Der er tale om en sikkerhedsforanstaltning, der ikke kun sigter mod at regulere trafikken, men også at beskytte vejarbejdere, da der samtidig foregår vejarbejde på to af de nævnte strækninger.

Du kan se alle strækningerne i bunden af artiklen.

Vejarbejdet medfører ikke kun midlertidige ændringer i trafikflowet, men også øget risiko for dem, der arbejder tæt ved de hastige bilister.

Politiet understreger vigtigheden af at køre forsigtigt forbi disse områder. "Pas godt på dem. Og selvom der ikke synligt er nogen, når du passerer forbi, så bliver vognbanen stadig smallere, på grund af afspærringer ved vejarbejde, så du ikke kan lave undvigemanøvrer," påpeger politiet i et opslag på Facebook.

De forklarer videre, at bødetaksterne i zoner med vejarbejde er dobbelt så høje som normalt, hvilket reflekterer den øgede fare og de stramme krav til sikker kørsel i disse områder.

Foranstaltningen er indført for at sikre både vejarbejdere og bilister. Forbipasserende skal være opmærksomme på, at selvom arbejderne måske ikke er synlige, forbliver risiciene ved indsnævrede kørebaner og potentielle hindringer.

Dette initiativ fra Nordsjællands Politi er et led i en bredere indsats for at forbedre trafiksikkerheden og minimere antallet af trafikulykker på vejstrækninger, der er under konstruktion eller reparation. Bilister opfordres til at udvise forsigtighed og respekt for de skiltede hastighedsbegrænsninger for at støtte en sikker passage gennem de kritiske zoner.

Her står politiet

• Nymøllevej Allerød

• Hillerødvej, Kregme - bemærk vejarbejde

• Københavnsvej, Hillerød

• Frederikssundsvej, Ølstykke

• Amtsvejen, Meløse - bemærk vejarbejde

Anbefalet til dig