Mand bankede og anmeldte kærestens voldtægtsmand: Så blev de begge anholdt

Af: Lucas Andreas

|

29/04/2024

Foto: Shutterstock.com
De er nu sigtet for hver deres forhold

Mest læste i dag

Søndag morgen blev Nordjyllands Politi kaldt til en usædvanlig hændelse i Hirtshals, hvor en konfrontation mellem to mænd resulterede i anholdelser for både voldtægt og grov vold. Hændelsen begyndte, da en 35-årig mand ringede til politiet og rapporterede, at han havde overfaldet en 48-årig norsk mand, der angiveligt havde voldtaget hans kæreste.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Thomas Ottesen, bekræftede hændelsesforløbet til TV 2 Nord. Han beskrev, hvordan den 35-årige anmelder forklarede, at han havde udført selvtægt over for den norske mand som reaktion på overgrebet. "En mand ringer ind, og siger at en norsk mand på 48 har voldtaget hans kæreste, og at han derfor har banket ham godt og grundig," sagde Ottesen.

Som følge heraf er begge mænd nu anholdt og afventer en juridisk vurdering. Den 48-årige norsk statsborger er sigtet for voldtægt, mens den 35-årige danske mand er sigtet for grov vold. Ifølge politiet blev situationen yderligere kompliceret, da det kom frem, at flere involverede var påvirkede under hændelsen.

Vagtchefen tilføjede desuden, at den overfaldne mand led alvorlige skader: “Den 48-årige har faktisk fået så mange bank, at han formegentlig skal opereres i dag, da han har brækket nogle knogler i foden.” Dette understreger den voldsomme natur af overfaldet, som nu efterforskes nærmere af politiet.

Begge mænds fremtid afhænger nu af de videre retslige undersøgelser og afklaringen af omstændighederne omkring den tragiske morgen i Hirtshals.

Anbefalet til dig